4e Wijnactie

Casale VecchioOnze 4de wijnactie is een feit. Net zoals de vorige jaren wenst u allicht :

 • een voorraadje wijn aan te leggen voor de komende feestdagen
 • enkele nieuwe, wellicht verrassende wijnen te leren kennen
 • onze parochie door een aankoop van wijn financieel te steunen
 • op deze manier bij te dragen tot het betalen van de nieuwe stookinstallatie in de kerk

VerwarmingDit keer echter hebben wij de organisatie anders aangepakt. De proeverij van de vorige drie uitgaven – hoe gezellig ook – kostte ons te veel mankracht voor te weinig aanwezigen. Wij doen daarom wat onze collega’s van de Karmel van Vilvoorde ons ook al aanraadden : een schriftelijke actie, met de mogelijkheid tot bestellen. U vindt hier dan ook één bestelformulier (ook beschikbaar in MS Word-formaat) met een keuze uit 9 wijnen (waarvan er 7 reeds op vorige lijsten stonden), en één formulier met de beschrijving van de wijnen.

Maar om het sociale aspect te behouden én om enkele nieuwe wijnen te laten proeven, zullen wij met de 2 nieuwe wijnen aanwezig zijn op de koffie na de mis en in het Huis van de Parochie, op zondag 9 en 16 november. Zondag 23 november 2014 wordt de einddatum van de mogelijke bestellingen.

Even praktisch nu :

 • Zoals vorige jaren kan men bestellen vanaf drie flessen.
 • Het bestelformulier vult u – in dubbel – in ; de helft ervan behoudt u, de andere helft stuurt u op naar het onderstaande adres ; of u geeft het persoonlijk aan mij af op zondag, bij de mis van 10.30 uur.
 • Betalen doet u bij voorkeur per overschrijving (de rekening heet nog altijd ‘Actie Sint-
  Theresia 2014’ ; u vindt het nummer op het bestelformulier) of cash in gepast geld (wanneer u het formulier persoonlijk aan mij afgeeft). Pas na betaling wordt uw bestelling effectief geregistreerd.
 • U haalt uw bestelling af in het Huis van de Parochie op zondag 30 november of zaterdag 13 december ; de uren vindt u op het bestelformulier.
 • Bij afhaling krijgt u de kans om een prijsvraag in te vullen. Zoals vorige jaren krijgt de winnaar een mooi prijzenpakket.
 • Bonus : wanneer u een nieuw lid aanbrengt voor het adressenbestand van onze wijnactie, krijgt u een extra kans op de prijsvraag.
 • De rest van de informatie vindt men op het bestelformulier.

LogoBeste vrienden, jullie weten het wellicht al. De kerktoren is nu uit de steigers ; maar de stookinstallatie is tot op de draad versleten en aan vervanging toe; hiertoe is geld nodig. De winsten van deze actie gaan integraal naar deze vervanging. De wijnactie is één van de diverse initiatieven waarmee wij hopen te zorgen voor het benodigde bedrag. Ze sluit aan bij de verkoop van tweedehandsboeken, de pannenkoekenslag, de concerten, enz. Met elk wijntje dat men drinkt, draagt men een druppeltje bij tot de oplossing van onze materiële noden ; maar we willen uiteraard niemand aanzetten tot overdaad …

In vino veritas. In Christo vincas.

Marc Van den Sande – lector / organisator
Sint-Reinhildisstraat 15
2640 Mortsel
03/449.23.58

Reacties zijn gesloten.