(Her)abonnering parochieblad

ParochiebladOok in 2016 wil Kerk&Leven graag elke week uw reisgezel zijn. Een gezel die u gidst langs grote en kleine verhalen over mensen op zoek naar zingeving.

Een jaar lang zullen we opnieuw de perfecte mix zoeken tussen kerktoren en wereld. We brengen het nieuws uit deze parochie, over mensen en verenigingen die de handen uit de mouwen steken, die onze lokale gemeenschap inspireren en stimuleren. Wij vertellen wat zij doen en wat hen drijft. Zo brengen we u “altijd goed nieuws”. Dat is onze kracht en het maakt ons uniek. Er bestaat geen tweede blad zoals Kerk&Leven.

Het parochiale leven blijft dus ook in 2016 een onontbeerlijk ankerpunt van Kerk&Leven. Maar evengoed zullen we aandacht hebben voor de bredere samenleving, voor cultuur en buitenland. En natuurlijk voor Kerk, religie en spiritualiteit. We kijken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Vertrouwde rubrieken en nieuwe wegen zullen hand in hand gaan.

Wij zijn u dankbaar dat u als lezer die tocht met ons mee wil maken. Mis dus ook volgend jaar geen enkel nummer van uw “parochieblad” en hernieuw uw abonnement vóór eind november voor de prijs van 34 euro. Een steunabonnement kan vanaf 40 euro.

Na de hoogmis van Allerheiligen kan u traditiegetrouw een eerste maal terecht aan het standje achteraan in de kerk voor de herabonnering. En heel de maand november staan vrijwilligers u na elke weekend-mis graag te woord om u te helpen bij het regelen van uw abonnement. Werkt u liever via overschrijving ? Dat kan natuurlijk ook ! Daarvoor staat rekening BE48 7370 1210 4027 van Pater Jos Rymen tot uw beschikking.

We danken u alvast voor uw vertrouwen!

Communicatieteam Sint-Theresia

Reacties zijn gesloten.