(Her)abonnering parochieblad

De blaadjes van oktober zijn van de kalender gescheurd, en ook de blaadjes van de bomen laten massaal los. Dan moet het tijd zijn om uw abonnement op “het parochieblad” te hernieuwen!

52 weken lang houden we u via Kerk & Leven (zoals het officieel heet) op de hoogte van wat reilt en zeilt in onze parochie.
We kondigen aan wat op stapel staat, en brengen achteraf uitgebreid geïllustreerd verslag.
Pater Piet schrijft op tijd en stond zijn bedenkingen en oproepen neer, en door de antwoorden op zijn maandelijkse vragen leren we onze mede-parochianen steeds beter kennen.

En dat is nog maar het parochiale nieuws. Op de eerste vier bladzijden leest u ook wat er elders in onze Pastorale Eenheid te gebeuren staat. En verderop vindt u het belangrijkste nieuws uit ons bisdom, de Vlaamse en de wereldkerk.

Wilt u dat in 2020 missen ? Nee toch ?
Laat er dan geen gras over groeien, en regel zo snel mogelijk uw herabonnering – bij voorkeur via overschrijving.
Was u in 2019 al geabonneerd, dan kreeg u eind oktober al onze oproep met overschrijvingsformulier in de bus.

Let er alleszins op dat we vanaf dit jaar – samen met de parochie van Onze-Lieve-Vrouw Middelares – een nieuw rekeningnummer gebruiken, met nummer BE 43 4118 0098 7101 (KRED BEBB) op naam van STVICA 1102A Ber OLV Midd. Parochieblad (waarbij STVICA staat voor Stichting Vicariaat Antwerpen).

Ook dit jaar vragen we voor een gewoon abonnement slechts iets meer dan de kostprijs die uitgeverij Halewijn ons aanrekent: voor 38 € kan u weer elke week op dit blad rekenen.
Wilt u de parochiale werking ook nog een financieel steuntje in de rug geven ? Kies dan voor een steunabonnement vanaf 40 €.

Betaalt u toch liever contant ? Dan kan u na elke misviering in de weekends van 16-17 en 23-24 november terecht aan ons standje achteraan in de kerk.

Mogen wij u ook volgend jaar tot onze lezers rekenen ? Alvast bedankt !

Reacties zijn gesloten.