Vernieuwing Kerkraad

Kerkraad

In januari deed pater Piet in de kerkdiensten een officiële oproep ter hernieuwing van de kerkraad; tevens werd in de kerk een officiële vraag naar kandidaturen uitgehangen. Dit resulteerde in een aantal nieuwe kandidaturen, eveneens officieel opgehangen op de borden achteraan in de kerk.

Door de coronacrisis werden de hiermee gepaarde verkiezingen evenwel uitgesteld. Pas recent gaven de kerkelijke en stedelijke overheden de toestemming om deze verkiezingen vooralsnog te doen plaatsvinden.

Uit de vergadering van de kerkraad op 26 september 2020 : “Marc Van den Sande, Aldona Kuczynska-Naskret en Jan Meesters zijn verkozen tot lid van de kerkraad, behorende tot de grote helft van de raad, waarvan het mandaat eindigt in april 2026.” Jos Arren en Jozef Van Hove blijven lid, pater Piet blijft aangestelde van de bisschop.

Uit de vergadering van de kerkraad op 17 oktober 2020 : “Marc Van den Sande is verkozen tot voorzitter; Jos Arren is verkozen tot secretaris; Jozef Van Hove is verkozen tot penningmeester; welke mandaten eindigen in april 2023.”

Reacties zijn gesloten.