Voorbij de grens van het doen… ligt het rijk van de stilte

StilteDOEN… iets met boeken?!

In stilte verschillende avonden gesorteerd en in rubrieken geklasseerd zoals wij de twee vorige jaren gedaan hebben… tot vrijdag 21 juni. Dan de definitieve opstelling om zaterdag te kunnen starten met onze verkoop voor “2.000.000 samen doen” !

Op zaterdag 22 juni “verkoopdag”. Maar ook om 10 uur in de kerk van O.-L.-Vrouw Middelares de Eucharistie opgedragen voor onze lieve Maria Geerts die in stilte als een vlammetje ons vredig verlaten heeft.

Om haar te gedenken hebben wij 1 minuut stilte gehouden met alle mensen die er waren om boeken te kopen… En ik weet dat zij toch bij ons was… in stilte.

Zondag stonden wij klaar om verder onze boeken aan de man te brengen – opnieuw een succes !

Telkens alleen lovende woorden van mensen die bij ons terecht kwamen door de flyers,mond aan mond reclame, Radio Minerva, internet, ook Davidsfonds, plaatselijke krantjes, en vooral het spandoek… En de vraag was telkens weer…

Toch terug…

Als een jaarlijkse traditie in juni?

Dus… wij doen verder… samen met Nicole, Monique, Werner, Louis, Marie Ange, Marc A. en Marc V.S., mensen achter de schermen, en het Davidsfonds Mortsel, die helpers waar de vriendschap, liefde en getrouwheid…. VOELBAAR WAS!!!

De opbrengst van deze twee dagen : 2.615 €

Hartelijk dank lieve mensen, jullie die de boeken binnen gebracht hebben in stilte… en jullie die door de boeken te kopen gesteund hebben om dit bedrag bijeen te krijgen.
Het was ook leuk om de ingekleurde flyers te ontdekken… van iemand die dit in alle stilte voor ons gedaan heeft.

LIEVE MENSEN

ZONDER JULLIE HADDEN WIJ NOOIT DIT SUCCES KUNNEN

BOEKEN !!!

 Een lieve groet
Anamaria
t.a.

Reacties zijn gesloten.