Zangkapel zoekt zangers/zangeressen

choirBelangrijk onderdeel van de vieringen op zondag in Sint-Theresia is het gregoriaans afgewisseld met orgel en nieuwe Nederlandstalige liederen.
Oud en nieuw gaan er dus hand in hand!

Zang is geen luxe-onderdeel van de vieringen. Zingen is ook een uitermate aangename en verrijkende vrijetijdsbesteding. Voorwaarde is natuurlijk dat er ook naar kwaliteit wordt gestreefd.

Willem Van de Weerd, muziekpedagoog en organist, wil zijn ervaring als koordirigent (concerten in binnen- en buitenland) ten dienste stellen om de zangkapel verder uit te bouwen in samenwerking met Octaaf Bollaert (gregoriaanse zang) en Jacqueline Broos (cantor).

Er wordt gerepeteerd naar vooraf afgesproken uitvoeringen, te beginnen met de opluistering van de Paasvieringen en het hoogfeest van Pinksteren.

Er wordt echter niet te veel hooi op de muzikale vork genomen, kwaliteit boven kwantiteit, met ook aandacht voor stemvorming en zangtechniek, moest die her en der nog ontbreken.
Het repeteren naar specifieke uitvoeringen toe houdt in dat in samenspraak met de leden het repetitieschema wordt vastgelegd.

Interesse ?
Bel 0492 72 83 88 of mail willem.van.de.weerd@skynet.be of beiaardier.willem@gmail.com voor de nodige info.

Reacties zijn gesloten.